Trubadurer/underhållare

Nedan presenterar vi ett urval av vårt stall. Vi samarbetar med ett stort antal trubadurer. Skicka din bokningsförfrågan här.

Spencer Strandh:

Entertainern och trubaduren Spencer Strandh är vårt eminenta paradnummer som spelar en skön blandning av musik, från en bred repertoar. Oförglömliga pop/rock-låtar, ett urval svenska låtar samt lite modernare hits m.m.

Med sång och akustisk gitarr spelar han på fester, företagsevent, bröllop, pubar och ombord på kryssningar. Publikkontakt och hög stämning (100 % party) står i centrum för såväl svensk som internationell publik!

Spencer är en flexibel underhållare som vid större fester med dans kan spela med tracks och sedan styra musiken under festens sista del. Han håller också i en music quiz om så önskas. Kan även bokas som duo.

Komplett ljud- och ljussystem finns, vilket ger en helhetslösning för just ditt event – utgår från Enköping.

YouTube

Facebook


Viktor Odeheim:

Trubadur Viktor Odeheim har en blandad repertoar, han spelar svenska och internationella hits. Hans specialitet är gammal hederlig rock n’ roll med retrokänsla.

Komplett ljud- och ljussystem finns – utgår från Alunda.

YouTube

 


 Janne Aalto:

Med drygt 30 års erfarenhet av olika band och konstellationer är Janne Aalto en trubadur med stor publikvana som spelar allt ifrån svenska schlagers till klassiska rocklåtar.

Kvällen kan inledas med akustisk gitarr och sång, för att sedan övergå i dans med backtracks och elgitarr vilket låter som ett fullt band.

Komplett ljud- och ljussystem finns – utgår från Enköping.

Videoexempel