20 april, 2020

Recruit

Bli en del av vår rekryteringsbank!

Steget från att vara en renodlad eventbyrå till ett bredare rekryteringsföretag var inte långt! Nu söker vi arbetsamma människor som vill finnas med i den “katalog” vi nu bygger upp för att hjälpa företag att hitta nya medarbetare, såväl anställda* som frilansare i hela Mälardalen med Enköping som vår bas.

Vi har valt att fokusera på den gröna näringen, logistik och transport där behovet väntas bli stort. Pga covid-19 kan t.ex. inte säsongsarbetare resa in i Sverige som annars är det vanliga under sommar-höst. Varför då inte ta vara på vår inhemska arbetskraft? Vi är också intresserade av dig som kan arbeta inom personlig assistans, lokalvård, handel och utbildningsväsende. Det viktiga är en positiv inställning och att du är beredd på att pröva nya saker!

För arbetstagare

Mejla oss ditt CV och personligt brev. Presentera dig själv mycket kort i mejlet och beskriv inom vilka branscher du vill arbeta. Är du yrkesförare är det viktigt att du skriver vilka behörigheter du innehar.

Behöver du hjälp med att skapa ett riktigt bra CV och skriva ett effektivt personligt brev? Kontakta oss, vi har flera duktiga konsulter.

För arbetsgivare

Vill ni samarbeta med ett Enköpingsföretag med ett brett nätverk och på så sätt underlätta rekryteringsprocessen till ert företag? Kontakta oss så berättar vi mer.


Kontakt

Spencer Strandh, VD
info@spencerstrandh.se
+46722844835

Guy Nylund, ansvarig transport och logistik
guynylund@hotmail.com
+46706058666

 

* Observera att Strandh Enterprise Recruit fokuserar på att konsultera, planera och rekrytera, medan arbetsgivarna i sin tur anställer alt. tecknar konsultavtal. Vi underlättar för företag som värderar en lokal samarbetspartner med ett brett kontaktnät. Med det sagt är vi i dagsläget inget bemanningsföretag, snarare en privat arbetsförmedling som har resultat (att folk får jobb) som främsta mål.