Liveband

Rice n’ Beans

Rice n’ Beans är ett musik- och eventprojekt grundat av Spencer Strandh och Simon Monserrat.

Kan bokas som Duo för fester, krogar och evenemang. Fokus ligger på att höja stämningen med välkända låtar inom pop, rock och även latin. Svenska hits och önskelåtar är också en naturlig del av konceptet. Det finns också möjlighet att boka in Rice n’ Beans som Partytrio.

 Pommac Trio:

Pommac är en trio bestående av sångaren/gitarristen Pontus Gustafsson, pianisten Marcus Olsson och trumslagaren Emil Nylander. Gruppen har en bred repertoar och kan även anpassa låtarna så att de passar perfekt till varje tillfälle.

Pommac är en flitigt anlitad konstellation vid etablerade krogar runtom i landet och spelar även vid event som bröllop, företagsfester, afterski, födelsedagsfester mm. De kan även ordna music quiz och temakonserter, till exempel hyllning till Cornelis, Ted Gärdestad, Johnny Cash, Elvis, med flera.

Komplett ljud- och ljussystem finns – utgår från Stockholm.

YouTubeFacebook Watch


Jaalto Band/Mr Vålker:

Jaalto Band (också kända som Mr Vålker) är bandet som spelar såväl covers som eget material. De intar scenen på privatfesten, krogen och eventet med samma inställning – att få upp folket på dansgolvet. Bandet har 5 medlemmar där Janne Aalto är lead singer och gitarrist.

Tillsammans med Pex Erixon, git/sax – Pelle Ahlgren, git – Thomas Larsson, trummor och Tom Nilsson, bas, bildar de Jaalto Band.

Coverdelen spelar en del svenskt (U Lundell, Magnus Lindberg, Uggla) till detta även rockklassiker från G Moore, AC/DC, CCR. Repertoaren är alltså mycket bred. Kontakta oss för bokningsförfrågan!

Jaatlo Band på Spotify