Fotografer/film

Fotograf Emil Särnehed:

Emil är fotografen som förevigar det du vill minnas – ögonblicket, ansiktet, minglet. Ingeting är omöjligt. Vare sig du vill ha mingelfoton eller porträtt behärskar han just ditt tillfälle. Som bröllopsfotograf finns han med så länge ni önskar under er dag, från vigselceremonin till brudvalsen. Fotograferar även sport och action. Förutom att bilderna av hög kvalité levereras snabbt till dig efteråt är Emil Särneheds professionella bemötande och arbetssätt minst likaviktigt.

Kontakta oss för offert samt för att ta del av exempelbilder från portfolion: info@spencerstrandh.se

 


Weddfilm

Weddfilm har sin bakgrund i produktion av reklamfilm till några av världens största varumärken, vilket medfört ett annat perspektiv och en annan filmteknik än dagens traditionella bröllopsfilmare. Weddfilm har ett mer kraftfullt och effektivt arbetsflöde för att skapa, fånga och leverera minnen. Bägge fotografer har filmat sen de var små och passionen tycks aldrig slockna. De skräddarsyr ett filmpaket efter ert behov och er budget. Låt oss föreviga ert firande av evigheten!

Kontakta oss för offert samt för att ta del av exempelbilder från portfolion: info@spencerstrandh.se

 


VB Productions/Studentfilm:

För att nå ut med sina produkter och tjänster idag blir användandet av rörliga bilder i sociala medier alltmer centralt. VB Productions producerar reklamfilmer från idé, manus till färdigt alster. VB Productions har också varit medproducent till ett stort antal musikvideos för kända artister.  Men även de mindre produktionerna såsom studentdagen, en överraskningsfilm till en födelsedagsfest och liknande är VB Productions proffs på.

Kontakta oss för offert.