Events & bröllop

Vi levererar lösningar för events av olika slag. Bygdegårdsfester, trädgårdsfester, bröllopsfester, studentbaler – och galakvällar.

Ett vanligt upplägg är att en etablerad trubadur har olika roller i eventet: både spelar/sjunger, sköter tekniken (ljud och ljus) samt “DJ:ar” till dansen.

När det kommer till större event såsom bröllopsfest med många gäster, företagsevent samt galakvällar har vi ett utarbetat koncept med en helhetslösning för er kväll. Vi erbjuder professionell konferencier, ljud- och ljusteknik, ev. scenbygge och DJ:s för ett rykande dansgolv. Önskas liveband till dansen ordnar vi förstås detta också.

Ingen fest är för liten för oss festfixare! Vi är specialiserade på att planera de mindre tillställningarna hemma i trädgården, i en mindre festlokal eller på sjön.

Kontakta oss för offert.

Vi samarbetar också med L’amorosa som har gedigen erfarenhet av att dekorera lokaler och miljöer för fester och bröllop. Stolsöverdrag, bordslinne, servetter, blommor och mycket mer. Strandh Enterprise löser också frågan om catering för en kulinarisk och oförglömlig fest. Temamenyer såsom italienskt, asiatiskt, latinamerikanskt och mycket mer. Via oss bokar ni också en professionell fotograf som fångar de ögonblick ni önskar under eventet eller bröllopet. Partytält och möbler med tillhörande porslin går också att sy in i paketet.

Kontakta oss för mer info.