För vår del är det viktigt att leverera lösningar för events av olika slag. Bygdegårdsfester, trädgårdsfester, bröllopsfester, studentbaler – och galakvällar.

När det kommer till större event såsom bröllopsfest med många gäster, företagsevent samt galakvällar har vi ett utarbetat koncept med en helhetslösning för er kväll. Vi erbjuder professionell konferencier tillika allsångsledare, ljud- och ljusteknik, ev. scenbygge och DJ:s för ett rykande dansgolv. Önskas liveband till dansen ordnar vi förstås detta också.

Ingen fest är för liten för oss festfixare! Vi är specialiserade på att planera de mindre tillställningarna hemma i trädgården, i en mindre festlokal eller på sjön.

Kontakta oss för offert.

Vi samarbetar också med L’amorosa som har gedigen erfarenhet av att dekorera lokaler och miljöer för fester och bröllop. Stolsöverdrag, bordslinne, servetter, blommor och mycket mer. Via Strandh Enterprise löser ni också frågan om catering för en kulinarisk och oförglömlig fest. Temamenyer såsom italienskt, asiatiskt, latinamerikanskt och mycket mer. Dessutom kan ni via oss hyra en professionell fotograf som fångar de ögonblick ni önskar under eventet eller bröllopet.

Kontakta oss för mer info.